Welcome…


Dobro došli u moj studio!

Prilikom uređenja studija bilo mi je iznimno važno stvoriti prostor u kojem će se roditelji osjećati ugodno i sigurno jer je dolazak u studio na “newborn” fotografiranje njihove nove bebe često prvi izlazak sa bebom iz kuće.

Zbog toga u studiju imam svu potrebnu opremu za bebu kao što su uređaji za dezinfekciju bočica/duda, uređaj za podgrijavanje maminog mlijeka, jastuk za dojenje, stol za presvlačenje, te manje stvari kao pelene i vlažne maramice. Roditelji koji kod mene dolaze na fotografiranje ne moraju ni o čemu razmišljati nego samo donijeti bebu u studio i sjesti (ili leći) na vrlo ugodan trosjed i uživati. Tate znaju i zaspati, mame ipak ne žele ništa propusti.

DSC_6714-Pano-Edit.jpg

Najčešći upit koji dobivam je dali klijent moraju donijeti robu i/ili rekvizite. Odgovor je ne! U studiju imam veliki izbor robe za bebe i trudnice, te raznih rekvizita (košare, krevetići…) posebno izrađenih i sigurnih za ovaj oblik fotografiranja.

Ponosna sam na to što je sva roba (kako za bebe tako i za trudnice), dekice, te svi rekviziti koje posjedujem od najpoznatijih i najboljih svjetskih proizvođača za “newborn” i “pregnancy” fotografiju na svijetu. Mislim kako je jako bitno ni u kom slučaju raditi kompromise sa sigurnosti malenih klijenata koje mi roditelji s povjerenjem predaju, te je zbog toga apsolutno sve u studiju od najboljih svjetskih brendova koji su zasigurno i najsigurniji za ovaj oblik fotografije.

DSC_6732-Pano.jpg
DSC_6756-Pano.jpg
DSC_6798.jpg

Grickalice…

Uvijek imamo pripremljene razne grickalice i pića za roditelj (i naravno stariju braću i sestre)

DSC_6783.jpg

Proizvodi…

Klijenti mogu svaki od proizvoda odmah u studiju vidjeti. Svi proizvodi koje imamo su ručni rad i iznimne kvalitete.

Roditelji znaju pitati dali studijska rasvjeta koju koristim kod ovog načina fotografiranja može naškoditi bebinim očima. Odgovor je apsolutno ne. Studijska rasvjeta koju koristim je najsigurnija rasvjeta za ovaj oblik fotografije, posebno kupljena u SAD-u s namjerom da i u tom pogledu svojim klijentima osiguram samo najbolje.

Studijska rasvjeta koju koristim (Einstein™ Flash Unit - Paul C. Buff, Inc.) je rasvjeta koju koriste svi najpoznatiji svjetski fotografi u ovoj grani fotografije (newborn i pregnancy).

DSC_6748-Pano.jpg

Još jedna bitna stavka u ovom obliku fotografije je tzv. “bean bag” (u slobodnom prijevodu vreća za poziranje beba).

I u ovom slučaju osigurala sam najbolje za svoje najmanje klijente. “Bean bag” koju koristim je također jedna od najčešće korištenih među najpoznatim fotografima i sa daleko najboljim recenzijama. Proizvođač je “The Original Photoblocksprops” i nosi ime “Mother Bean”.

DSC_6773.jpg

Avent…

Aventov uređaj za podgrijavanje majčinog mlijeka i Aventov uređaj za dezinfekciju bočica/duda

Nadam se kako ćete uživati u druženju kod mene u studiju koliko sam i ja uživala u njegovu uređenju za Vas!