Foto-session info...


Najbolje vrijeme za fotografiranje novorođene bebe je do 10 dana starosti, nakon toga bebe je malo teže umirit i postaviti u poze u kojima su bili u trbuhu mame (dolazi i do pojave grčeva i malenih aknica).

Možete me kontaktirati u bilo koje vrijeme tijekom trudnoće s procijenjenim terminom dolaska bebe koji će nam poslužiti kao orijentacija za rezervaciju datuma.

Najbolje vrijeme za fotografiranje trudnoće je u 30. tjednu. Naravno, svaka trudnoća je drugačija pa kroz dogovor možemo se odlučiti za raniji ili kasniji datum.

U studiju imam veliki izbor robe za bebe i trudnice, te raznih rekvizita (košare, krevetići…) posebno izrađenih i sigurnih za ovaj oblik fotografiranja.  

Fotografiranje bebe može trajati 1-3 sata, što nam osigurava dovoljno vremena za hranjenje i smirivanje bebe.

Fotografije...
Na samom fotografiranju dogovaramo termin za narudžbu fotografija (Vi birate sami svoje fotografije) i ostalih foto proizvoda (fotografije na drvu, profesionalne foto knjige...) Narudžbu fotografija klijenti obavljaju kod mene u studiju i to 3-4 tjedna nakon obavljenog fotografiranja.
Sve digitalne fotografije biti će pohranjene kod fotografa do 30 dana nakon preuzimanja kupljenih fotografija (nakon toga se brišu). 

Uvjeti...
Fotograf zadržava pravo na korištenje bilo koje fotografije u bilo kojem obliku, kao što su, ali ne ograničavajući se na, uporabu u oglašavanju, reprodukcije, i autorsko pravo. Sve slike su zaštićene autorskim pravima, čak i one koje kupite. Kopiranje, skeniranje ili reprodukcija slika je strogo zabranjena.

Cijene su podložne promjenama bez prethodne najave. Cijene su zajamčene 30 dana nakon fotografiranja. Zbog prirode fotografskih usluga i proizvoda, nema povrata novca nakon preuzimanja slika u bilo kojem obliku (digitalnom ili ispisanom).

Zapošljavanjem mene slažete se s ovim uvjetima.